Post by banktingperbtoran on Feb 28, 2022 17:57:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flight Pilot Simulator 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód nekonečná výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Flight Pilot Simulator 3D 2022 version ▞▞▞
Špatně graficky
Supr funguje. Ale jen pro skušené.
Dobrá hra ale nemá cloud save. Když hrát klasicky tak dostanete 80% slevu na letoun na který vám chybí vždy tak 1% ceny a nutí vás, abyste si mohli koupit nehezka taktyka, dá se to obejít že pár tisíc vyděláte freeflyem
X tu czhh
Hra je těžce ovladatelná a když tomu pedálu selže motor ta ten level nejde dohrávce pochytil jste si toho ne že prostě dávám jednu hvězdičku😠
Jaká ostuda na cenách letadel a ovládání Nedává to smysl. Když zařízení nakloním dolů, nespadne. A jeho zpětné ovládání není příliš zábavné a také grafika je velmi špatná a když letadlo havaruje, je antiklimatické a v podstatě můžete přistát na rovném poli, pokud není v dohledu žádná budova. Ale nezáleží na tom, jestli narazíte na dům. Prostě to neprostřihnete. Hanba této hře a mise tankování vzduchem a záchrany cestujících mi připadají obtížné
Příliš mnoho chyb, prostě plýtvání, jako před 1 rokem, když jsem tuto hru hrál, byla tak dobrá, ale odinstaloval jsem ji a nyní jsem tuto hru znovu nainstaloval, ale tentokrát se hra stala odpadkem, v první řadě existuje příliš mnoho reklam a druhá věc je, že po hraní reklamy se hra zastaví nebo spadne a to je velké zklamání, tuto hru jsem odinstaloval a doporučil bych vám ji nestahovat.
Flight Pilot Simulator 3D Role Playing mgtn
Hlasité, nepříjemné reklamy 30s pokaždé, když dokončíte misi. K tomu dodat: - Budou někdy vydány nové úrovně? - Vážně, jak je to s cenami těch letadel? Nikdo jistě neplatí 30+ liber za nová letadla v tom, co je v konečném důsledku podprůměrná sim. Nezískáte ani více úhlů pohledu. Když jsem si to poprvé stáhl, byl jsem s tím tak spokojený, ale s více, mnohem horšími reklamami, nedostatečným vývojem a vyděračskými cenami, se asi jen naučím x-plane
Super, konečně něco pořádného.
Flight Pilot Simulator 3D Rol ijro etiladigan nnz
Priserne ovladani...vse strasne zdlouhave a nudne.
Hodně dobře ale v jiných simulátorech píšou nějaký blbosti ty retardi jsem docela nasranej proto to šou kidi a neumějí psát a neumějí gramatiku xd😂🤬😎🤣👍🤣🤣😂😅🤟
Ano, je to dobré....ale už asi 2 roky se říká, že brzy na poslední úrovni 🤣. Co se děje, přichází nebo ne?
Hloupá aplikace... Vůbec se nenačítá... Ztráta času... @fungamesforfree, odvedli jste chvályhodnou práci při vytváření mistrovského díla čistého selhání aplikace...
Velmi jednoduchý, ale dobře provedený letový sim. Jediný problém je, když přistanete na letišti, abyste zahájili misi, někdy to odstraní misi, než si ji můžete vybrat.
Hra se mi líbí realistická. ale prosím přidejte kameru první osoby a vylepšete grafiku
Netahovat. Simulator je tak pro deti a navic mise skonci tak za 2 ninuty... a Reklamy.
Restaurant Paradise: Sim Builder Szimulációs játékok ypio
Nevim
Úplně jsem dokončil úroveň velitele, ale další se neotevřela. Jen "už brzy" :-(
Zatím začínám a super skvělé ovladani
To je v pořádku, rychle to stárne a letadla stojí 40,00 $ nebo více, není tam mnoho dodatků, někdy je to frustrující.
Na dost nudnou hratelnost a nutnost platby pro otevreni moznosti mise 5x reklama za 2 minuty? Fakt ne, stydte se
Tato hra je dobrá a dobře vyvinutá, ale devoloperi se směšně snaží přimět vás, abyste zaplatili peníze za letadla nebo měnu. Má dokonce bonusovou rotaci po kolech, abyste získali slevy na VIRTUÁLNÍ letadlo, které stojí příliš mnoho. Nepotřebuji, aby mi strkali věci, které si koupím, do obličeje. Kromě toho je docela dobrý, snad kromě ovládacích prvků a manipulace.
nelze ovládat!
Samotná aplikace je velmi pěkná, ale nenačte se bez připojení k síti, jen se zasekne na obrazovce, vývojáři udělali hru tak, že se hra spouští se sítí, takže mohou pokaždé zobrazovat reklamy. Množství reklam je velmi nepříjemné, dostávám jednu reklamu na výběr roviny a další pro výběr úrovně. Hra je velmi pěkná, ale reklamy jsou nekontrolovatelné, laskavě žádám vývojáře, aby snížili množství reklam a dávám 5 hvězdiček
Aby jste mohli dokoncit nove mise tak musite mit premium letadlo za 250 kc ..coz je celkem smutny
Dobrá hra! Moc se mi líbí letadla a grafika. Ale jedna věc. Můžete zkusit trochu snížit ceny nebo si trochu usnadnit vydělávání peněz? Vydělat milion mi trvalo asi 1 hodinu. A na úrovni, na které jsem, potřebujete letadlo za 4,5 milionu dolarů, takže mi to trvá asi 4 hodiny, než si ho vydělám. A lidé, kteří říkají "NEKUPOVAT A UŠETŘIT PENÍZE", nemusíte platit peníze, je to věc, které se říká broušení.
Flight Pilot: Jogo de Avião 3D RPG ankz
Nemá vůbec žádnou odezvu, když nic neděláte, nehýbejte se s touto hrou
Je to nejlepší hra na světě
Snadné hraní a zpočátku zábavné. Vyrovnání a získání letadel zabere čas. Některá vylepšení jsou bohužel pouze pro letadla, za která je třeba zaplatit, takže jsou k ničemu pro neplacené hráče. Také tyto hry neměly aktualizaci mise dva roky, přestože vývojáři tvrdili, že budou mít pravidelné aktualizace. Už mě ta hra nudí a pokud vývojáři nic neudělají, aplikaci nadobro smažu. ps používají data. Používají ho k nakládání letadel. ZPROSTĚNÍ LHÁŘI
Nenávidím to tak moc, dokonce jsem pro to udělal píseň: (na melodii jiskření) stupidní stupidní hra, jak tě nenávidím mnohem víc, než kdy předtím, přeji ti, kde je vzdálená hvězda. hloupá hloupá hloupá hra, jak tě nenávidím mnohem víc.
Blbi
Strašný! !!!!!!!!
Dávám 4 hvězdičky, protože to nedává smysl jako speciální úroveň s názvem nouzové, musíte nouzově přistát, než jít na letiště a stihnout to, abyste nevybuchli pokaždé, když do něčeho narazíte a narazíte do vody
Ani to nefungovalo
Opravdu skvělá hra, nemám co vytknout.
Nacte do menu a po vyberu prvniho letounu se hra sekne a nenacte
Velmi pěkná hra, ale myslím, že by měla mít i režimy pro více hráčů☺️☺️☺️
Super hra Miluju!!!!!
Po delsi dobe hrani hra prechazi do nehezkeho stereotypu. Mise jsou porad o tom samem, free flight take. Nechapu, kdo vymeslel ty ceny, ale nevim proc bych mel setrit 4 miliny na nejake letadlo, co pouziju pouze v jedné misi a tim jeho vyuziti konci. Na druhou stranu ovladani je dobre a grafika je taky na dobre urovni. Par hodin / dni hra bude dost bavit, pak to ale opadne.
dobrá hra moc se mi líbí.
je to nejlepší. hra na světě
Flight Pilot Simulator 3D Igranje vlog illb
Přidejte Multiplayer aby to mohlo hrát více lidí na stejné mapě.
strasne se to stahuje
Mise sky dive je nemožné protože ostatní sou rychlejší než já a lítaj jak chtěj a já musím lítat do těch kruhů a chtělo by to zlevnit letadla jako antonove co stojí jeden a půl milionu a nato si vyděláš za strašně dlouho
1200 za sršeň? air race jakože letím rovně? větší sračku jsem neviděl
Je to zábavné a většinou realistické, dokud se nedostanete na vyšší úrovně. Nejste si jisti, proč se vás snaží přimět přistát s 747 na letadlové lodi.
Trochu nudné a nebyl jsem ve hře 30 sekund předtím, než jsem dostal svůj první přídavek, Pass. Letadla jsou opravdu drahá, pokud za ně nechcete utratit 20 babek nebo si vydělat 2 hodiny herního času na letadlo, které není tak dobré jako to za 20 dolarů. Ovládací prvky jsou základní a grafika taková.